Begeleiding op maat

Samen Sterk biedt zorg en begeleiding op maat, die volledig aansluit op de situatie en leefwereld van de jongere. Onze zorg wordt naadloos afgestemd op waar de individuele jongere vastloopt, wat hij of zij wil en wat er nodig is om de situatie ten goede te keren en toekomstperspectief te scheppen.

Ouder(s)/Verzorgers

Heb je vragen of maakt u zich als ouders zorgen? Wij bieden hulp op maat voor zowel ouder als kind.

Jongeren

Zit je in de knoei? En weet je het even niet meer?
Onze (specialistische) ambulant begeleiders helpen graag.

Iedere jongere uniek. Zo handelen wij ook.

Beter toekomstperspectief kwetsbare jongeren, dat is het doel van Samen Sterk.

De kracht zit in de jongere zelf.

“Nog toevoegen”

...

Succesverhalen

“Nog toevoegen”

....

“Nog toevoegen”

....

Praat erover

Heb jij vragen over de hulp die we jou als jongeren kunnen bieden of ben je als ouder/verzorger radeloos over de situatie? Onze (specialistische) ambulant begeleiders staan voor beide klaar.

?

Kom je er samen niet uit, dan doe je er goed aan om deskundige hulp te zoeken. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de situatie kunnen beoordelen. Aan de hand van de case gaan wij kijken wat het beste traject is.

Dit kan gaan om hulp bij relatief kleine problemen, zoals faalangst of verlegenheid, maar ook grote complexe problemen, zoals psychiatrische stoornissen of kinderen die gebukt gaan onder nare vechtscheidingen. Het spectrum is enorm. Met jeugdzorg wordt vaak jeugdbescherming bedoeld.

Onze (specialistische) ambulant begeleiders houden zich bezig met het analyseren, planmatig en doelgericht begeleiden en regisseren van de jeugd en ouder(s)/verzorger(s).

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.